Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dijous, 12 de març del 2009

Encarregat/da de refugis

El Consorci Aubarca-Es Verger, amb via d'urgència selecciona per a cobrir una plaça vacant per excedència forçosa i amb caràcter interí un/a encarregat/da de refugis.
Funcions: neteja i manteniment bàsic del refugi, informació de les activitats a realitzar, recepció dels excursionistes, vigilància i control de les instal·lacions, pernocta en el refugi, etc.

Requisits indispensables per a presentar-s'hi:
- Carnet de conduir B1
- Graduat escolar
- Coneixements de llengua catalana, nivell A, certificat de la Junta Avaluadora.

Altres mèrits:
- Cursos d'idiomes
- Cursos de socorrista
- Cursos de formació relacionats amb les tasques a realitzar

Entrevista personal

Els interessats poden presentar el seu currículum vitae a les oficines del Consorci c/ Gran Via, 70 Edifici IBAVI. Local 4 Carrer Na Caragol d'Artà, fins el dia 13 de març. Horari de 8 a 15h.

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger