Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dilluns, 14 de setembre del 2009

CONVOCATORIA PLAÇA OPERARI BRIGADA-ajuntament Sant Llorenç

Bases que regiran el concurs-oposició per cobri interinament la plaça de operari de brigada, amb el detall següent:
BASES: aprovades pel consell d’administració en sessió de 29 de juliol de 2009. DENOMINACIÓ: Operari Brigada. GRUP: E. CARÀCTER: laboral temporal (interí, mentre no es proveeixi definitivament la plaça).
PLACES: una. SISTEMA D'ACCÉS: lliure.
PROCEDIMENT DE SELECCIÓ: concurs oposició.
REQUISITS ESPECÍFICS DELS ASPIRANTS:
- Tenir nacionalitat espanyola o la dels altres membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació dels treballadors. També podran ésser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea, qualsevol sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els conjugues no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d’aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors i al cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, de conformitat amb l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
- Tenir complerts 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
-.Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent.
- Estar en possessió del certificat de nivell A de coneixements de la llengua catalana, expedit per la Junta Avaluadora de Català de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o equivalent.
- Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions corresponents. 
- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o dels estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se afectats per una inhabilitació judicial absoluta o especial per exercir càrrecs públics, per a l’accés al cos o escala de funcionari del qual hagi estat separat o inhabilitat , o per exercir funcions similars a les que acomplia en el cas del personal laboral. En cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en els mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública en el seu Estat.
- No estar sotmès a cap causa d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent. Previ a la contractació, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat .
- Carnet de conduir B.
Per a més informació consultau la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Llorenç www.santllorenc.es

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger