Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dilluns, 29 de desembre del 2008

4 Beques per a titulats per a pràctiques a Brussel·les

4 beques per titulats per a pràctiques a Brussel·les ofertes pel Consorci Centre Balears Europa per al proper període de març 2009 a febrer de 2010.
Els becaris tindran l'oportunitat de participar en l'activitat habitual i les tasques tècniques de l'Oficina de Brussel·les.
Període d'inscripció: del 9 de gener fins a les 14.00 hores del 26 de gener de 2009.
Dotació: 1.300,00 euros mensuals bruts, més una mensualitat extra avançada a l'inici de la beca (16.900,00 euros anuals); dotació mensual màxima per a formació complementària de 300,00 euros bruts (3.600,00 euros anuals); allotjament per als 15 primers dies d'estada a Brussel·les; dos bitllets d'anada i dos de tornada d'avió durant l'any de la beca;Assegurança a càrrec del CBE; curs de formació abans d'anar a Brussel·les.
Més informació i inscripcions: http://www.fueib.net/recordcard.php?id=1075

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger