Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dimecres, 17 de desembre del 2008

CURSOS MANIPULADOR D'ALIMENTS

L'Escola d'Adults de l'Ajuntament d'Artà organitza periòdicament cursos per a l'obtenció del títol de manipulador d'aliments. Per apuntar-vos heu de pujar o telefonar a l'edifici municipal de Ses Escoles i demanar per la persona encarregada dels cursos d'adults (Carretera de
Sant Salvador, s/n)
Informació i reserva als telèfons:
971.83.52.38 - 971.83.56.24 - 606.15.45.81

El dia exacte en què s’impartirà el curs no es decidirà fins que no s’arribi a les 22 persones matriculades. El nombre màxim de persones serà de 30 per curs. El curs té una durada de 2 hores, i es farà en dimarts de 20 a 22 hores. El preu del curs és de 35 €.

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger