Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dilluns, 3 d’agost del 2009

Auxiliar de Biblioteca- 15 hores setmanals Artà

Atesa la vacant existent a l’Oferta Pública d’Ocupació de 2009 i a l’annex de la plantilla de personal d’Auxiliar de Biblioteca (Colònia de Sant Pere), com a personal laboral de l’Ajuntament d’Artà, amb jornada de 15 hores setmanals, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Artà en data 21 de juliol de 2009 ha acordat:
1.- Procedir a la convocatòria pública per tal de cobrir la plaça següent:
Denominació: Auxiliar de Biblioteca ( Colònia de Sant Pere)
Oferta pública d’ocupació: 2009 (BOIB núm. 21, de 10 de febrer de 2009)
Àmbit: laboral interí
Caràcter: laboral interí (15 hores setmanals)
Sistema d’accés: torn lliure
Procediment de selecció: concurs-oposició
Plaça: 1
Titulació mínima requerida: Batxiller, títol formatiu de grau mitjà o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

ATENCIÓ: el plaç de presentació d'instàncies finalitza dissabte dia 8 d'Agost. En vista que les dependències de l'Ajuntament els dies 6 i 7 romandran tancades, podeu presentar les instàncies a les dependències de la Policia Local d'Artà, i també en una altra administració (sempre i quan ens aviseu per fax que ho heu fet).

REQUISITS DELS ASPIRANTS
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici de l’establert a l’art. 57 de la Llei 7/2007.
b) Tenir 16 anys complerts i no excedir, si escau de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c) Posseir la capacitat funcional, física i psíquica, pel desenvolupament de les tasques.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de les Administracions Públiques ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques, de conformitat amb l’establert a l’article 56. 1 d) de la Llei 7/2007.
e) Estar en possessió del títol de Batxiller, títol formatiu de grau mitjà o equivalent o estar en condicions d’obtenir-lo en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
f) D’acord amb el Reglament per a l’ús de la llengua catalana a l’Ajuntament d’Artà aprovat el 27 de juliol de 2000, les persones candidates han d’acreditar el nivell C de coneixements de català (coneixements orals i escrits de català), mitjançant el corresponent títol expedit per la Junta
Avaluadora de Català o equivalent, o mitjançant la realització d’una prova d’aquest nivell, que el declararà apte o no. La data, lloc i hora de realització de l’exercici es publicarà en la mateixa resolució que declari aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos o en resolució apart.
g) Estar en possessió del permís de conduir classe B i disponibilitat horària.
Aquests requisits s’han de reunir a la data en que finalitzi el termini de presentació d’instàncies.

Per a més informació demanau per Ana Durán o Rosa Vives 971 83 56 24

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger