Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dilluns, 3 d’agost del 2009

FUNDACIO BIBLIOTECA CAN TORRO ALCÚDIA

Convocatòria d'una plaça de DINAMITZADOR D'HABIT LECTOR A LES ESCOLES. (Diplomatura o mòdul en animació sociocultural, català C).
30 hores setmanals. sou brut: 12.000 euros anuals. Contracte d'un any, prorrogable.

Convocatòria d'una plaça d'AUXILIAR D'ACTIVITATS. (BUP, ESO, FP; domini del català escrit i parlat). 20 hores setmanals capvespres. Sou brut: 9.000 euros anuals. Contracte d'un any, prorrogable.

Convocatòria d'una plaça de GESTOR DOCUMENTAL. (BUP, ESO, FP, domini del català escrit i parlat). 30 hores setmanals. Sou brut 12.000 euros anuals. Contracte d'un any prorrogable.

Interessats, poden enviar abans del dia 11 d'agost de 2009, curriculum vitae amb foto i còpia dels documents creditatius, i un projecte (segons la plaça que s'especifica a continuació), personalment a la Biblioteca, en horari d'atenció al públic, al Carrer Serra, 15 d'Alcúdia, o també a la direcció de correu
BIBLIOTECA CAN TORRO
Selecció de personal
Ap. de correus 32 - 07400 Alcudia
biblioteca@cantorro.es

Projecte a presentar:
DINAMITZADOR: Projecte de foment de la lectura (màxim 15 fulls) que contengui els objectius, planificaci´i avaluació de les activitats destinades a escolars de 5 escoles d'infantil i primària i 2n de secundària.
AUXILIAR D'ACTIVITATS: Projecte de dinamització d'activitats (màxim 5 fulls) que contegnui els objectius, planificació i avaluació de les activitats.
GESTOR DOCUMENTAL: Projecte "Els documents imprescindibles a una biblioteca" (màxim 3 fulls).

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger