Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dimarts, 22 de juliol del 2008

Alguns dels serveis que ofereix l'Ajuntament d'Artà


Posted by Picasa
L'Ajuntamament d'Artà té el servei d'Ocupació Municipal, que juntament al Servei d'Orientació de la Mancomunitat del Nord, vol fomentar la inserció sociolaboral de les persones que cerquen feina, que volen canviar de treball o que desitgen millorar professionalment. A més l'Ajuntament d'Artà té un conveni amb el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) que permet el segellat de la targeta de demandant de feina.

Un altre servei que ofereix el servei d'Ocupació Municipal és informació, assessorament i orientació a les persones nouvingudes al nostre municipi, col·lectiu que ha incrementat notablement el seu nombre als últims anys.


www.Tu.tv

També comptem amb el servei de Finestra Única que permet la presentació de qualsevol tipus de sol·licitud dirigida a l'Administració Central de l'Estat.

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger