Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dimecres, 23 de juliol del 2008

VIII Sopar Intercultural - Artà Solidari

Dins de les activitats de la Setmana Intercultural el dia 21 de Juny es va celebrar la vuitena edició del Sopar Intercultural que organitza, amb la col·laboració, entre altres, de l'Ajuntament d'Artà, la ONG Artà Solidari. Aquest any han participat 24 grups de comunitats nacionals i internacionals, que han ofert una mostra d'alguns dels plats més típics de la seva comunitat. Més de 800 persones van degustar una gran varietat de plats de diferents regions i països.

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen


El Sopar Intercultural pretén ser un punt de trobada de totes les comunitats que avui formen el nostre poble, i vol ser, així mateix, una crida pels mallorquins a donar una acollida càlida, oberta i generosa als qui s'han incorporat a la comunitat artanenca i una crida als nouvinguts perquè es proposin la integració plena a la vida del poble i a les seves costums.

Per altra banda, aquest Sopar és una forma de recollir alguns fons econòmics per finançar els projectes d'ajuda al tercer món que du endavant Artà Solidari. Enguany aquests fons es destinaran a l'organització "Un techo para mi país" del Perú, que construeix cases per la gent més pobre d'aquest país, que encara ara viu dins cases de cartrons, canyissades, fustes, plàstics..., a la zona
on hi hagué el terratrèmol. Ja hem fet aportacions per la construcció de 10 cases i ara enviarem per 10 més.

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger