Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dijous, 17 de juliol del 2008

Nou directiu europeu sobre immigració

El 18 de Juny d'aquest any el Parlament Europeu va aprovar la nova directiva sobre immigració. Aquesta norma endureix notablement l'entrada d'immigrants als països europeus i també les condicions dels "sense papers" que visquin a territori europeu. Però, quins seran aquests canvis en la situació dels immigrants?

Al següent article podem trobar algunes claus d'aquesta nova norma sobre immigració:

"Finalmente la Unión Europea ha votado a favor de endurecer las condiciones de los sin papeles a través de la directiva de retorno de inmigrantes que hoy se ha aprobado en Estrasburgo. El texto ha salido adelante sin introducir ninguna de las enmiendas que se habían propuesto. España, que desde un principio se ha mostrado a favor de una legislación común, será uno de los países en los que más se notará el endurecimiento de las leyes."

Llegir més:
http://www.soitu.es/soitu/2008/06/18/actualidad/1213786874_763437.html

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger