Presentació

Qualsevol societat que rep de manera inesperada un gran nombre d'immigrants necessita fer un gran esforç per a donar a conèixer les característiques socioculturals de les diferents poblacions immigrants i, al mateix temps, donar a conèixer les seves pròpies i d’aquesta manera afavorir el coneixement i el respecte a la diversitat cultural.


Amb aquest blog es vol informar dels serveis que ofereix l’Ajuntament d’Artà relacionats amb temes d'ocupació, formació i immigració.

dilluns, 28 de juliol del 2008

El President Antich signa el Pacte per l'Ocupació i el Pacte sobre el Capital Humà o Formació amb els agents socials

El president del Govern balear, Francesc Antich, i els agents socials i econòmics més rellevants de les Illes van signar el 25 d'aques mes el Pacte per l'Ocupació i el Pacte sobre el Capital Humà o Formació. Aquestes dues iniciatives tenen com a principal ojectiu: millorar el model econòmic de les Illes.

Aquests acords s'emmarquen dins del Pacte per la Competitivitat, l'Ocupació i la Cohesió Social, que es va subscriure al començament de la legislatura amb el propòsit d'incentivar la competitivitat en el teixit empresarial i, en consequència, generar un major creixement econòmic.

Els dos projectes preveuen mesures a mitjà i llarg termini que, segons va destacar Antich, promouen la cultura de salut i seguretat a la feina i la millora de l'educació incrementant el pressupost destinat a aquesta matèria, factors que, al seu torn, "repercutiran en la qualitat de vida dels ciutadans de les Illes".

Els principals objectius d'aquests Pactes son: promoure la creació d'ocupació, millorar la qualitat a la feina, promoure la igualtat d'oportunitats a la feina afavorint la conciliació de la vida laboral i familiar, promoure la cultura de salut i seguretat laboral, destinar més diners al desenvolupament de polítiques educatives dirigides a millorar la formació de la població de les Illes i prevenir el fracàs escolar.

Llegir més:
http://www.europapress.es/catala/illes-balears-00231/noticia-govern-agents-socials-signen-pacte-per-locupacio-pacte-per-formacio-per-rellancar-leconomia-20080725174234.html

Cercar a Wikipedia

Powered By Blogger